PC-ytelsesoptimalisering

Innstillinger

Beskrivelse

Start Kaspersky Small Office Security ved oppstart av datamaskinen (anbefales)

Når alternativet er aktivert, startes Kaspersky Small Office Security etter at operativsystemet er lastet inn, og beskytter datamaskinen under hele økten.

Når avmerkingsboksen er fjernet, startes ikke Kaspersky Small Office Security etter at operativsystemet er lastet, før brukeren starter det manuelt. Databeskyttelse er deaktivert, og brukerdata kan bli utsatt for trusler.

Batterisparer

Hvis alternativet er valgt, er energisparingsmodus aktivert. Kaspersky Small Office Security utsetter da planlagte oppgaver. Du kan starte skanning og oppdatere oppgaver manuelt ved behov.

Ikke forstyrr-modus

Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, viser ikke Kaspersky Small Office Security varsler om hendelser som oppstår under videosamtaler, når du ser på videoer, når du arbeider med programmer eller bruker tastaturet. Ikke forstyrr-modus kan også sette noen automatisk påbegynte oppgaver på pause eller forsinke kjøring av planlagte oppgaver for å unngå overdreven bruk av datamaskinressurser.

Fokusert arbeidsmodus

Hvis alternativet er aktivert, vil ikke programmet kjøre skanne- eller oppdateringsoppgaver. Det vil heller ikke vise varslinger mens du spiller spill eller kjører programmer i full skjerm.

Utsett skanneoppgaver når det er høy belastning på prosessoren og disksystemene

Når Kaspersky Small Office Security kjører planlagte oppgaver, kan dette føre til ekstra arbeidsbelastning på mikroprosessoren og diskenes delsystemer øke, noe som påvirker ytelsen til andre programmer.

Når alternativet er valgt, setter Kaspersky Small Office Security planlagte oppgaver på vent når det oppdager økt belastning for å frigjøre operativsystemressurser for brukerprogrammer.

Aktiver dumpskriving

Hvis alternativet er valgt, skriver Kaspersky Small Office Security til dumpminnet når programmet krasjer.

Hvis alternativet er deaktivert, skriver ikke Kaspersky Small Office Security til dumpminnet. Programmet sletter også eksisterende dumpfiler fra datamaskinens harddisk.

Aktiver beskyttelse av dump- og sporingsfiler

Hvis alternativet er aktivert, får både systemadministratoren, den lokale administratoren og brukeren som aktiverte dumpskriving tilgang til dumpfiler. Det er kun systemadministratorer og lokale administratorer som har tilgang til sporingsfiler.

Hvis alternativet er deaktivert, kan enhver bruker få tilgang til dumpfiler og sporingsfiler.